Hej kära biopublik!

 

Observera att våra evenemang kräver att du som är 18 år och över kan uppvisa ett giltigt vaccinationsbevis, tillsammans med en giltig ID-handling.
Du visar upp ditt vaccinationsbevis för verifiering vid kassan.

Är du fullvaccinerad kan du hämta ditt bevis kostnadsfritt på www.covidbevis.se.

 

Detta gäller för dig som ska besöka ett arrangemang som kräver vaccinationsbevis:

  • Det är bara vaccinationsbevis som är giltiga, inte test- eller tillfrisknandebevisDu kan enkelt hämta ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se eller genom en blankett som finns att hämta på E-hälsomyndighetens hemsida. Vaccinationskort som du fick i samband med dina vaccinationer gäller inte som vaccinationsbevis. Om du vaccinerat dig i ett annat land än Sverige är det därifrån du behöver hämta ditt vaccinationsbevis. För att ett utländskt vaccinationsbevis ska vara giltigt i Sverige måste landet vara anslutet till EU Digital Covid Certificate Infrastructure.
  • Du måste vara fullvaccinerad. Du måste ha fått alla doser som krävs för fullvaccinering enligt Folkhälsomyndighetens föreskrift.
  • Det måste ha gått minst 14 dagar från att du är fullvaccinerad innan du får besöka arrangemang som kräver vaccinationsbevis. Det gäller inte boosterdoser.
  • Kontrollera vaccinationsbevisets giltighet. Vaccinationsbevis hämtade före 1 oktober 2021 är giltiga i 90 dagar. Vaccinationsbevis som är hämtade senare är giltiga i 180 dagar.
  • Vaccinationsbevis gäller bara tillsammans med en giltig ID-handling, till exempel ett körkort, ID-kort eller pass.

Ha gärna ert bevis, legitimation och ev. biljett redo när ni kommer till kassan.

 Covidbevis Logo

 

Här hittar ni mer info om vaccinationsbevis med vanliga frågor och svar:

https://www.ehalsomyndigheten.se/nyheter/2021/vaccinationsbevis-som-smittskyddsatgard-kan-inforas-fran-1-december/

På bio idag!

Inga visningar idag

Sök film

ALLMÄNT

SOCIALA MEDIER

ÖVRIGT

NYHETSBREV