Konferens eller möte på Forum

På Forum i Hyltebruk är det möjligt att boka konferenslokaler, möteslokaler och till och med en hel biosalong. Här finns modern teknik, bra service och fina lokaler. Vill du boka en lokal eller frågor så tveka inte att höra dig till konferens@hylte.se

 

Biosalongen Rubinen samt foajè

Rum och scen
 
Teknik
 
Vår konferensvärd hjälper er med den teknik som finns på plats. Vid större tekniska behov anlitas en extern ljudtekniker vars avode inte ingår i hyreskostnaden. Vi förmedlar kontakt till tekniker vid behov.
 

Konferenssalen Opalen

Konferenssalen Opalen ligger i källaren i Forum. Här finns plats för 200 personer i biosittning eller 160 i bordssittning och en mindre scen att tillgå. Projektor, duk samt en trådlös mikrofon och ett headset ingår. En flexibel lokal som passar bra till workshops, interaktiva föreläsningar och konferenser.

 

Övriga konferensrum

Forum erbjuder också mindre konferensrum med plats för 8-10 personer. Alla konferensrum är utrustade med SMART boards som är digitala interaktiva whiteboards samt presentationskärm.

 

WiFi finns i alla våra lokaler och vi hjälper dig gärna att planera din konferens eller ditt möte. Mat och fika bokas av vår konferensvärd.

Har du frågor så kontakta oss gärna!