Vill du stötta biografen? 

Vi är en liten biograf med själ för dig som älskar film. Biografen drivs av den ideella föreningen Folkets Bio Luleå. Vi städar, visar film, bakar, fixar evenemang, kokar kaffe, står i kassan och affischerar med hjälp av ideella krafter. Hos oss är du alltid välkommen oavsett om du är medlem eller ej. Om du vill läsa mer om vår verksamhet kan du göra det här. 

Olika sätt att stötta oss på:

GÅ PÅ BIO - win-win. Du får se en riktigt bra film och vi får fortsätta göra det vi älskar, det vill säga möjligheten att bredda filmutbudet i Luleå. 

PAY IT FORWARD - Du betalar för en biobiljett till valfri film hos oss som vi sedan ger vidare till Vilda Kidz och Hej Främling. På så vis stöttar du både biografen och en person som kanske inte annars skulle ha haft råd att gå på bio. En biobiljett stöttar ju också de som varit med och skapat filmen, vilket är oss extra varmt om hjärtat. 

Såhär gör du: Kom in till oss på biografen eller swisha valfritt antal biljetter (en biljett = 120 kr) till swishnummer: 1234099743

OBS! Märk din swishbetalning med PAYITFORWARD

BLI MEDLEM - ju fler medlemmar desto starkare förening! Som medlem har du också möjlighet att köpa ett 10-kort och då går du på bio för 90kr/gång. En gång per år bjuder vi också in till vår uppskattade medlemskväll. Bli medlem här

MIN BIOSTOL - förgyll en av våra biostolar med ditt eller ditt företags namn. Mer information om det här